Oğuzhan Mailmail

"2013-2014 Akademik yılının bahar döneminde Boğaziçi Üniversite’sindeki eğitimime ara vererek bir dönemliğine Erasmus değişim programıyla Brüksel’deki Vrije Universiteit Brussel’a geldim."

Özlem Yaşaroğlu

"Erasmus! Hep hayalini kurarken bir anda kendimi İspanya’nın Atlantik kıyılarındaki yemyeşil bir köşesinde buluverdim: Santiago de Compostela Üniversitesi. Avrupanın ilk üniversitesi olan bu okulun kampüsü tarih kokuyordu. Şehir ise başlı başına bir müze! "

Mazhar Çavdar

"’Deloitte Danışmanlık bölümünde geçirdiğim staj deneyimim her açıdan çok güzeldi. Harika bir ekiple keyifli saatler geçirme fırsatı yanı sıra profesyonel dünyayı yakından gözleme çok değerli insanların tecrübelerinden yararlanma imkanı buldum. "

Uğur Sezgin

"’Deloitte’ta yaptığım staj süresince eğitim hayatım devam ederken, iş süreçlerini yakından görme fırsatı yakaladım. Çalışma ortamındaki samimiyet ve bana gösterilen sürekli ilgiyle kendimi buradaki ekibin bir parçası olarak hissettim. Aldığım sorumluluklar ve yer aldığım projelerle hem kişisel gelişimim hem de gelecekteki kariyerim adına sağlam adımlar atmış oldum."

Onur Çörtük

‘’Deloitte Danışmanlık Enerji Ekibinde 4 hafta süreyle staj yaptım. Beni ekipteki herkes kendi projesine dahil etti. Yardımcı olamadığım durumlarda bile sektörü ve danışmanlık hizmetlerini öğrenmem için danışmanlığı öğrenmem için ellerinden geleni yaptılar. Verdikleri işleri örneklerle anlatarak gelişimimi sağladılar. Bunların yanı sıra teorik olarak edindiğim bilgileri pratiğe yansıtmamda faydalı oldu. Kısa sürede sorumluluk almamı sağladılar ve projelerde benim ortaya koyduğum sayısal ve fikirsel değerleri kullandılar. Deloitte Danışmanlık'ta yaptığım bu staj bana özgüven, bilgi ve deneyim kattı. ‘’

Ömür Sarı

"2014 yılı Ağustos başından Kasım sonuna kadar Deloitte'da staj yapma fırsatım oldu. Kurumsal Risk - ERS ekibi ile çeşitli projelerde birçok konuda deneyim sahibi oldum. Deloitte çalışanlarının samimiyeti alışma sürecimi oldukça kolaylaştırdı ve aynı zamanda profesyonel çalışma ortamı, iş hayatı hakkında kısa sürede birçok gözlem yapma fırsatı sağladı."